Accu's en accessoires voor meer dan 200.000 verschillende apparaten!

Accu's en accessoires voor meer dan 200.000 verschillende apparaten!
 • Veilig, eenvoudig, snel
 • Al 18 jaar dé accu, batterijen en adapter specialist
 • Meer dan 1.000.000 klanten

Vragen? Neem contact met ons op!

Verzending

Bij BatteryUpgrade.nl vindt u accu’s, adapters en accessoires voor 200.000 verschillende apparaten en merken. Sinds 2006 hebben wij aan meer dan 1.000.000 klanten over de hele wereld geleverd. Wij werken volgens de volgende 5 basisprincipes:

 1. Lage prijzen
 2. Hoge kwaliteit producten
 3. Veilig, eenvoudig, snel
 4. 30 dagen niet goed geld terug garantie
 5. Factory Fresh

Factory Fresh
BatteryUpgrade.nl levert altijd accu’s die factory fresh zijn. Accu's verliezen over verloop van tijd kracht, ook als ze niet gebruikt worden. Veel importeurs en doorverkopende winkels bewaren accu's lange tijd in het magazijn alvorens ze verkocht worden. BatteryUpgrade.nl zorgt ervoor dat een accu direct na de productie wordt uitgeleverd door samenwerking met de fabrikanten. Zo bent u verzekerd dat u een gloednieuwe hoge kwaliteit accu ontvangt! Het kan wel voorkomen dat uw product niet vanuit voorraad wordt verzonden, maar direct vanaf onze andere locaties. Het product kan worden verzonden vanuit Nederland of Hongkong. De levertijd is dan gemiddeld 1 – 2 weken.

Verzonden met Track & Trace
De zendingen van BatteryUpgrade kunt u volgen doormiddel van Track & Trace. U bent altijd op de hoogte van de status van uw zending. De tracking informatie kunt u vinden via uw account.

Levering
Leveringen van batterijen en accessoires worden zoveel mogelijk verzonden in brievenbusdoosjes en kunnen door de brievenbus. U hoeft niet thuis te zijn om de order in ontvangst te nemen. De grotere producten worden verzonden als pakket. De bezorger zal deze bij u persoonlijk aanbieden aan de deur.

Heeft u nog vragen wat betreft de verzending? Neem dan contact met ons op.

Beoordelingen

Moyra Verplancke beoordeelde ons met:
(5/5)
Product:
iRobot Scooba 390 accu (4000 mAh 14.4 V)
Lees reviews van andere klanten
 • Veilig, eenvoudig, snel
 • Al 18 jaar dé accu, batterijen en adapter specialist
 • Meer dan 1.000.000 klanten

Vragen? Neem contact met ons op!