Accu's en accessoires voor meer dan 200.000 verschillende apparaten!

  • Veilig, eenvoudig, snel
  • Al 18 jaar dé accu, batterijen en adapter specialist
  • Meer dan 1.000.000 klanten

Vragen? Neem contact met ons op!

Airsoft accu's & AC adapters / laders

Functioneert jouw Airsoft Gun niet meer naar behoren of gaat deze snel leeg? Door een nieuwe accu te kopen kun je de levensduur van jouw Airsoft Gun verlengen. Wij verkopen accu’s die geschikt zijn voor verschillende Airsoft Gun apparaten, zoals AEG, Classic Army en Handguard. Bekijk hieronder ons complete assortiment of gebruik de zoekfunctie en zoek direct op het type apparaat of onderdeelnummer.

Wij verkopen accu’s die geschikt zijn voor verschillende Airsoft Gun apparaten, zoals AEG, Classic Army en Handguard. Bekijk hieronder ons complete assortiment of gebruik de zoekfunctie en zoek direct op het type apparaat of onderdeelnummer.

Bekijk hieronder alle merken

Niet gevonden wat u zocht? Probeer de zoekfunctie

Beoordelingen

Richard Bremmer beoordeelde ons met:
(5/5)
Product:
Motorola Milestone accu (2300 mAh 3.7 V, Zwart)
Algemeen:
De bestelling kwam in goede orde aan. Geen bijzonderheden.
Over het product:
Door de extra dikke batterij gaat de telefoon nu met groot gemak een hele dag mee waar ik voorheen het toestel soms overdag nog moest bijladen. Waarmee ik wel wil aangeven dat als je al makkelijk een dag volhoudt met de standaard batterij, dit waarschijnlijk niet het product is dat je zoekt. Het kapje over de batterij is functioneel, maar verdient geen schoonheisdprijs. Het is geen metalen kapje, maar mat plastic en behoorlijk krasgevoelig. Als je echt gaat voor de looks kun je beter een extra standaard batterij kopen, maar dan is het laden lastiger. Met de dikke batterij zijn de standaard houders (dock en navigatie) niet meer te gebruiken, maar er zijn genoeg goedkope oplossingen denkbaar. Ik heb zeker geen spijt van de aankoop. Het is goedkoop en dan mag het kapje ook goedkoop aandoen, de prestaties zijn het zeker niet.
Lees reviews van andere klanten
  • Veilig, eenvoudig, snel
  • Al 18 jaar dé accu, batterijen en adapter specialist
  • Meer dan 1.000.000 klanten

Vragen? Neem contact met ons op!