Accu's en accessoires voor meer dan 200.000 verschillende apparaten!

  • Deze week gratis verzending!
  • Al 15 jaar dé accu, batterijen en adapter specialist
  • Meer dan 1.000.000 klanten

Vragen? Mail naar: info@BatteryUpgrade.nl

Selecteer hier eenvoudig een apparaat of categorie

BatteryUpgrade.nl Reviews

De volgende klanten hebben hun BatteryUpgrade ervaring met ons gedeeld:

Steve Henzen uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
31-10-2019
Product:
3830 mAh accu (Zwart)
Algemeen:
Kommunikation war korrekt und zeitnah.
Over het product:
Die Qualität kann ich noch nicht beurteilen, da ich die Akkus noch nicht verwendet habe.
paul kindiak uit Canada beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
04-11-2019
Product:
1180 mAh accu
Algemeen:
The order took a bit longer to receive than expected.
Over het product:
appears to be good but haven't used them yeat.
Erik Klemmestad uit Noorwegen beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
05-11-2019
Product:
Varta 1x SR521SW Knoopcel
Richard Džavoronok uit Slowakije beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
06-11-2019
Product:
3000 mAh accu (Blauw)
PAOLO CARLUCCI uit Italië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
30-10-2019
Product:
5800 mAh accu
Algemeen:
First time with batteryupgrade. Full positive impressions for the quality of material and for their after sale.
Over het product:
I returned the item immediately after the delivery so I can’t express a feedback.
Romans Korsaks uit Letland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
05-11-2019
Product:
2500 mAh accu
Oddvar Zahl Husby uit Noorwegen beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
05-11-2019
Product:
65W AC adapter / lader (19V, 3.42A)
Algemeen:
Rask levering.
Over het product:
Har så langt virket bra.
Marcel Menig uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
15-10-2019
Product:
1500 mAh accu (Zwart)
Algemeen:
Ich muss wirklich sagen:ein super toller Service!!
Over het product:
Den AKku konnte ich leider nicht zurücksenden, da die CH-Post dies wegen Explosionsgefahr im FLugzeug nicht zustellen darf! Trotzdem wurde mir Betrag züruckbezahlt! TOP!!!!
Richard Greager uit Nieuw-Zeeland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
31-10-2019
Product:
BTC-NP70FU accu (1150 mAh)
Algemeen:
Great service. Thanks
Miloš Šiška uit Tsjechië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
05-11-2019
Product:
2x 9V batterij (500 mAh, USB Oplaadbaar)
Over het product:
Netušil jsem, že existuje 9V baterie s nabíjením přes microUSB. Není potřeba drahé nabíječky, které danou baterii nabíjí přes 15 hodin. Přes microUSB kabel je nabitá během několika hodin a vydrží velmi dlouho.
Hans-Dieter Rose uit Duitsland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
08-10-2019
Product:
1050 mAh accu
Richard Greager uit Nieuw-Zeeland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
10-10-2019
Product:
2000 mAh accu
Svein Morten Kristiansen uit Noorwegen beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
02-10-2019
Product:
Nitecore 1x RCR123A batterij
Algemeen:
Rask levering, og god oppfølging av ordre!
Over het product:
Gode batterier, og ikke minst, de varer bra lenge.
Robert Thurnherr uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
29-10-2019
Product:
4250 mAh accu
Over het product:
Funktioniert einwandfrei frei
Obogeanu Radu George uit Roemenië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
20-09-2019
Product:
5050 mAh accu (Zwart)
Algemeen:
O gama foarte variata de produse si o echipa suport profesionista cu reactie rapida
Over het product:
Bateria este conforma cu specificatia
Yvan Baune uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
25-10-2019
Product:
BTC-ERM15XL accu (1550 mAh)
Algemeen:
Service rapide, marchandise très bien emballée.
Over het product:
Produit d'excellente qualité équivalente à la batterie d'origine.
Stuart Hopkinson uit Verenigd Koninkrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
28-10-2019
Product:
5200 mAh accu (Zwart)
Algemeen:
First place to go for batteries
Over het product:
Excellent
Pekka Räty uit Finland beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
05-11-2019
Product:
4000 mAh accu (Zwart)
Over het product:
Akut kohtuuhintaisia toimineet hyvin
Helge Nesse uit Noorwegen beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
05-11-2019
Product:
2000 mAh accu
Algemeen:
Litt uoversiktilig mht hvilket batteri, men jeg traff
Ivo Santelli uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
05-11-2019
Product:
4500 mAh accu
Algemeen:
Ottimo servizio per l’ultimo acquisto effettuato! In precedenza abbiamo ordinato una batteria per il robot da giardino che purtroppo non era idonea e ci è stato rimborsato interamente l’importo speso.
Over het product:
Ottimo
Veijo Luostari uit Finland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
05-11-2019
Product:
BTC-MXT172XL accu (3750 mAh, Zwart)
Algemeen:
Edulliset hyvät tuotteet
Brian Davies uit Canada beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
05-11-2019
Product:
4000 mAh accu (Zwart)
Algemeen:
Delivered as advertised
Over het product:
Battery was exact fit and worked well.
Thomas Nick uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
05-11-2019
Product:
2500 mAh accu
Algemeen:
Problemlose, schnelle Abwicklung. Rasche Lieferung
Christer Grapp uit Zweden beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
05-11-2019
Product:
1000 mAh accu
Roy Willy Jenssen uit Noorwegen beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
04-11-2019
Product:
2000 mAh accu (Zwart)
Algemeen:
Seriøst firma
Over het product:
Som forventet.
Anders Wickman uit Finland beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
05-11-2019
Product:
3400 mAh accu
Over het product:
Fungerade perfekt i min Garmin DC-40
sbircea elviss uit Roemenië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
04-11-2019
Product:
2000 mAh accu
Algemeen:
buna
Over het product:
de calitate
Peter Appelgren uit Zweden beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
04-11-2019
Product:
Duracell 12x AAA batterij
James Rowe uit Verenigd Koninkrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
04-11-2019
Product:
950 mAh accu
Algemeen:
It's great to be able to order online when you get a problem, it saves a lot of running about looking for what you need, it has saved me pounds in Travel & Car Parking, plus 4 Hours of my time. I had very good service from Battery upgrade
Over het product:
Good service & Friendly Staff, I will be back when I need something from Battery Upgrade
David Beasley uit Duitsland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
04-11-2019
Product:
1200 mAh accu
Algemeen:
Product as advertised and arrived on time
Juan Antonio Maestro Dulay uit Spanje beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
04-11-2019
Product:
950 mAh accu
Algemeen:
Rápidos y con buena información de sus productos.
Ian Clover uit Verenigd Koninkrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
05-11-2019
Product:
3000 mAh accu (Groen)
Algemeen:
first class communication and service
Over het product:
great item ,holds charge extremely well and does operate my portable radio for hours
Frederic CLAEYMAN uit Frankrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
04-11-2019
Product:
1500 mAh accu
Algemeen:
Produit conforme et adapté à mon appareil. Attention au délai minimum d'une semaine pour la livraison.
Over het product:
Emballage neuf et batterie qui fonctionne parfaitement.
Massimo Emilio Rufini uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
05-11-2019
Product:
1120 mAh accu
Algemeen:
Ich bin äusserst zufrieden mit der Riesenauswahl, auch für ältere Geräte. Sehr guter Ablauf mit guten Informationen über den Bestellverlauf. Sicher zum weiterempfehlen.
Over het product:
Prima,genau richtig.
Daniela Born uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
03-10-2019
Product:
1500 mAh accu
Algemeen:
Rasche Lieferung.
Ricardo Sardo uit Portugal beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
20-09-2019
Product:
3200 mAh accu
Algemeen:
Foi uma boa experiência ter comprado através do vosso website.
Over het product:
A bateria funciona na perfeição.
Kevin Jordan uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
05-11-2019
Product:
2500 mAh accu
Algemeen:
Simple and easy experience to locate and order the item I needed. Wasn't sure how I'd get a battery with all the rules and regulations around shipping these days. This made it so easy.
Over het product:
Exactly what I needed and worked perfectly.
Doris Dietrich uit Duitsland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
05-11-2019
Product:
1350 mAh accu
Algemeen:
alles ok
Hans Wellner uit Zweden beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
04-11-2019
Product:
3400 mAh accu (Zwart)
Pia Gärtner-Wiederkehr uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
04-11-2019
Product:
3300 mAh accu
Algemeen:
Ich habe die bestellte Ware innert kurzer Zeit erhalten und bin zufrieden.
Over het product:
Das Produkt entspricht genau meiner Bestellung und ist einwandfrei und korrekt.
Joachim Uhlmann uit Duitsland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
01-11-2019
Product:
4400 mAh accu (Zwart)
Algemeen:
Schnell und unkompliziert.
Over het product:
Akku entspricht der Beschreibung und passt einwandfrei.
Dre Duff uit Nieuw-Zeeland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
19-09-2019
Product:
3400 mAh accu (Wit)
Algemeen:
Very happy with the purchase, will definitely use you guys again in regards to any Battery purchase.
Over het product:
Very Pleased with the product.
Tom Hand uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
16-10-2019
Product:
1900 mAh accu (Zwart)
Algemeen:
Very Good to deal with
Over het product:
The Iphone 6S XL battery is excellent. Even better than the original Apple battery. Lasts all day and no conflict with the software or with the phone crashing. Takes a little longer to charge but that’s ok because It lasts longer. This battery has given a new lease of life to my IPhone. Highly recommend it.
Martin Nelissen uit Nieuw-Zeeland beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
17-10-2019
Product:
2800 mAh accu (Grijs)
Algemeen:
Satisfied with everything,delivery etc. about 2 weeks after ordering.Price was good.
Over het product:
Very happy with product sofar, it"s holds the power very well.
Anders Lindqvist uit Zweden beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
01-11-2019
Product:
UltraFire 2x 18650 batterij (4000 mAh, Oplaadbaar)
Peter Welsch uit Duitsland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
04-11-2019
Product:
7800 mAh accu (Zwart)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΗΜΙΣΗΣ uit Griekenland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
01-11-2019
Product:
895 mAh accu
Zsuzsanna Bozsó uit Hongarije beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
01-11-2019
Product:
2600 mAh accu
GUSTAVO SANCHEZ ARES uit Spanje beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
01-11-2019
Product:
2000 mAh accu (Zwart)
Algemeen:
Muy fiables, trato perfecto y producto de buena calidad, recomendables 100 x100
Over het product:
Producto de buena calidad y de fiar, muy bueno
Irene Kurki uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
05-11-2019
Product:
2500 mAh accu
Algemeen:
Da ich rechtzeitig und freundlich darauf hingewiesen wurde, dass der Versand etwas länger dauert, konnte ich mich gut darauf einstellen.
Over het product:
Der Akku funktioniert super, hält länger als die vom Original angegebene Zeit. Ich bin begeistert und werde wieder bestellen.
Franz Arnet uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
01-11-2019
Product:
600 mAh accu
Algemeen:
Die beiden bestellten Batterieen funktionieren einwandfrei. Danke für den speditiven Service.
Bruce Falconer uit Verenigd Koninkrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
05-10-2019
Product:
1100 mAh accu
Algemeen:
Great servive
Over het product:
Good quality
martin van bellen uit Nederland beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
24-10-2019
Product:
BTC-CRT550XL accu (4000 mAh, Zwart)
Algemeen:
snel en goed geleverd
Over het product:
goed
António Rodrigues uit Portugal beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
31-10-2019
Product:
1900 mAh accu (Zwart, NFC)
Herbert Windisch uit Oostenrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
28-10-2019
Product:
1400 mAh accu (Zwart)
Algemeen:
Lieferung wie angegeben pünktlich
Over het product:
Akku am 12.9.2019 erhalten und am 13.9.2019 in meinen Archos gemini 402 eingebaut, aufgeladen und wieder in Betrieb genommen. Alles bestens!
Timo Eloranta uit Finland beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
31-10-2019
Product:
2x 4/5 AA batterij met soldeerlippen (1500 mAh, Oplaadbaar)
Algemeen:
Kohtuulllisen nopea toimitus
Over het product:
laadukkaita akkuja
Susan Shukman uit Verenigd Koninkrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
22-10-2019
Product:
BTC-DML800PW accu (2000 mAh)
Algemeen:
changed my order and made a fresh order which I have received thank you.
Over het product:
as expected
christian moles uit Frankrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
31-10-2019
Product:
470 mAh accu
Algemeen:
produit de tres bonne qualite
Over het product:
service rapide deux achat pas de surprise sa marche tres bien a une prochaine fois
Laurence Bond uit Nieuw-Zeeland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
31-10-2019
Product:
BTC-BCG10 accu (890 mAh)
Algemeen:
Efficient and punctial
Over het product:
Totally satisfied
Iltaf Hussain uit Noorwegen beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
30-10-2019
Product:
750 mAh accu
Jocelyn Atkinson uit Nieuw-Zeeland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
30-10-2019
Product:
BTC-DYC161VX accu (2000 mAh)
Algemeen:
A problem with the product I ordered could not be sent to New Zealand was resolved quickly and a refund in price difference was issued. Very satisfied customer.
Over het product:
Performs very well.
Viliam Pavelka uit Slowakije beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
30-10-2019
Product:
BTC-LKC550SL accu (800 mAh)
Algemeen:
Dlhý čas dodania viac ako 2 týždne,inak batéria došla v poriadku.Prekvapilo ma že obalka s batériou bola iba vhodená do mojej schránky a nebola dodana osobne kurierom s pozdravom Pavelka
Over het product:
Zatiaľ bez pripomienok.
Cornelius Schaufelberger uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
31-10-2019
Product:
3000 mAh accu
Algemeen:
Sind froh um Ihre Diensleistung... SUPER bis zum nächsten Mal
Carol Dunstone uit Nieuw-Zeeland beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
30-10-2019
Product:
BTC-PBA700SL accu (700 mAh, Groen)
Algemeen:
Easy to use website and a seamless checkout process
Over het product:
Perfect! Exactly what we needed.
joan delos uit Spanje beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
30-10-2019
Product:
UltraFire 2x 18650 batterij met soldeerlippen (3000 mAh, Oplaadbaar)
Algemeen:
proceso de compra fácil
Over het product:
perfecto
John Parkinson uit Verenigd Koninkrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
05-11-2019
Product:
BTC-SUV300SL accu (1100 mAh)
Algemeen:
good fast service
Over het product:
seems to work fine but need long term to see if battery still working but so far so good
Elisabeth Bonelli uit Oostenrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
30-10-2019
Product:
2600 mAh accu
Algemeen:
Schnell, günstig, einfach/übersichtlich zu bestellen, perfekt@
Over het product:
Der Akku meines sehr alten - aber sehr praktischen - TomTom war kaputt, bei BatteryUpgrade schnell gefunden, Gerät funktioniert wie eh und je!
Valdas Ambraziunas uit Litouwen beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
30-10-2019
Product:
BTC-GMF300SH accu (300 mAh, Zwart)
Algemeen:
Uzsakiau, palaukiau, gavau. Viskas kaip vaistinėje
Over het product:
Veikia
Greg Lewthwaite uit Finland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
31-10-2019
Product:
BTC-DBL20 accu (700 mAh)
Pedro Coelho uit Portugal beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
30-10-2019
Product:
2000 mAh accu
Paul Jenewein uit Oostenrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
30-10-2019
Product:
1000 mAh accu
Over het product:
Akku für TomTom Navi-Gerät wurde prompt geliefert und funktioniert einwandfrei.
Christian Schmit uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
05-11-2019
Product:
1590 mAh accu
Hugo Doenz uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
15-10-2019
Product:
BTC-AM1175NB accu (5800 mAh, Zilver)
Algemeen:
Bestellung und Lieferung haben gut funktioniert.
Over het product:
Das Apple-Substitut tut seine Dienste wie gewünscht.
Neil Stevenson uit Nieuw-Zeeland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
26-09-2019
Product:
2000 mAh accu
Algemeen:
Easy to deal with
Over het product:
Completely fitted my requirements
Jocelyn Van Berlo uit Nieuw-Zeeland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
01-11-2019
Product:
720 mAh accu
Algemeen:
Great firm to deal with. Good service and communication. Product arrived when you said it would.
Over het product:
I couldn't find a battery for my older camera. As the camera was still good and took great pictures I was disappointed that I would have to purchase a new one, until I found your website. You saved the day, and I lot of money, not having to buy a new camera.
Lars Planefeldt uit Zweden beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
29-10-2019
Product:
6400 mAh accu
Jean Moor uit Verenigd Koninkrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
31-10-2019
Product:
1200 mAh accu (Zwart)
Algemeen:
Very good.
Over het product:
I purchased two batteries for my and my partner's 20 year old Nokia 3210 mobiles (which do not get used very much) and I am hoping they will last forever! Holding charge well so far, time will tell.
herve boitel uit België beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
29-10-2019
Product:
2760 mAh accu (Zwart)
FRANTESCU sorin uit Roemenië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
29-10-2019
Product:
1100 mAh accu
Algemeen:
LOCUL IN CARE AM GASIT CE IMI TREBUIA BATERIE PENTRU GPS CU EXPLICATII CLARE
Over het product:
DEOCAMDATA MERGE DAR CIND VOM SCAPA VREODATA DE PRODUSELE CHINEZESTI?
Timo Tamminen uit Finland beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
31-10-2019
Product:
UltraFire 2x 18650 batterij met soldeerlippen (3000 mAh, Oplaadbaar)
Algemeen:
Helppo ostaa. Hyvä valikoima.
Over het product:
Hyvä akku.
Richard Gamble uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
05-11-2019
Product:
HP 1330 mAh accu (Zwart, Origineel)
erich birnbauer uit Oostenrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
29-10-2019
Product:
2000 mAh accu (Zwart)
Algemeen:
hat alles geklappt, wie es sich gehört
Over het product:
akkus kann man erst später beurteilen
Gertraud Böhme uit Oostenrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
05-11-2019
Product:
2400 mAh accu
Algemeen:
Hat alles schnell funktioniert
Over het product:
Produkt war in Ordnung
Bruno Kuster uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
29-10-2019
Product:
1200 mAh accu
Algemeen:
Genial, für mein Fahrradnavigationsgerät Garmin Edge bekam ich bei Battery Upgrade einen neuen Akku. Die Leistung mit dem neuen Akku entspricht ungefähr einem neuen Gerät. Lieferung alles TOP! Danke
Wilfried Kullmann uit Duitsland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
05-11-2019
Product:
1030 mAh accu
Algemeen:
War alles in Ordnung
Over het product:
einwandfrei
Chris Draper uit Nieuw-Zeeland beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
05-11-2019
Product:
BTC-LT126RX accu (5200 mAh, Wit)
Algemeen:
Explained things well and gave refund with price change
Over het product:
OK
Alain Debétaz uit Zwitserland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
28-10-2019
Product:
2x 2/3 AAA batterij (350 mAh, Oplaadbaar)
Algemeen:
Livraison peu rapide !
Over het product:
Conforme au produit commandé.
Marek Klimo uit Tsjechië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
29-10-2019
Product:
3000 mAh accu
Paul Collier uit Frankrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
28-10-2019
Product:
3000 mAh accu
David Gibson uit Nieuw-Zeeland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
04-11-2019
Product:
3400 mAh accu (Blauw)
Algemeen:
Postage takes about three weeks.
Over het product:
Great product works perfectly.
Daniel Vin uit Frankrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
30-10-2019
Product:
BTC-VBD140 accu (1440 mAh, Grijs)
Daniel Maurin uit Frankrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
28-10-2019
Product:
2500 mAh accu
Andrea Andersson uit Zweden beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
28-10-2019
Product:
BTC-RX3000SL accu (1400 mAh, Zwart)
Algemeen:
Jättebra produkter till humana priser .
Leopold Bednařík uit Tsjechië beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
28-10-2019
Product:
2x 4/5 AA batterij met soldeerlippen (1500 mAh, Oplaadbaar)
Algemeen:
Všechno tip ťop
Over het product:
100% stav
Nils Karlsson uit Zweden beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
29-10-2019
Product:
2500 mAh accu (Zwart)
Over het product:
Ej monterad ännu.
Gerry Benjamin uit Verenigd Koninkrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
16-10-2019
Product:
BTC-FKT500SL accu (700 mAh, Groen)
Algemeen:
A very quick turnaround from receipt of the order
Over het product:
Unfortunately I purchased on behalf of an engineer so could not commenet
Richard Hand uit Ierland beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
04-11-2019
Product:
350 mAh accu (Zwart)
Algemeen:
Quick service and good prices
Over het product:
Quick and easy to install.Good quality and long battery lifr
Ales Vodicka uit Tsjechië beoordeelde ons met:
(4/5)
Review datum
04-11-2019
Product:
1300 mAh accu
Algemeen:
Dlouhá doba dodání, předpokládám problém přepravní společnosti
Ernst Leonhartsberger uit Oostenrijk beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
28-10-2019
Product:
1100 mAh accu (Zwart)
Algemeen:
Siehe oben
Over het product:
funktioniert bis jetzt
João Rodrigues uit Portugal beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
28-10-2019
Product:
UltraFire 2x 16340 batterij (1000 mAh, Oplaadbaar)

Niet gevonden wat u zocht? Probeer de zoekfunctie

De voordelen van BatteryUpgrade.nl

  • Meer dan 1.000.000 klanten
  • Deze week gratis verzending!
  • Altijd de laagste prijs
  • 30 dagen niet goed, geld terug
  • Deze week gratis verzending!
  • Al 15 jaar dé accu, batterijen en adapter specialist
  • Meer dan 1.000.000 klanten

Vragen? Mail naar: info@BatteryUpgrade.nl

Om onze site goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.