Accu's en accessoires voor meer dan 200.000 verschillende apparaten!

  • Gratis verzending
  • 14 dagen niet goed, geld terug
  • Meer dan 850.000 klanten

Vragen? Mail naar: info@BatteryUpgrade.nl

Selecteer hier eenvoudig een apparaat of categorie

BatteryUpgrade.nl Reviews

De volgende klanten hebben hun BatteryUpgrade ervaring met ons gedeeld:

Laura Reiley uit Verenigde Staten beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
03-10-2018
Product:
2800 mAh accu (Zwart)
Algemeen:
Searching on the website for the battery I needed was simple. I received the battery a lot faster than I expected.
Over het product:
No complaints or issues with the battery. It holds a charge and works with my Dyson. It swapped out with no problem and fits as it should.
Harry Majewski uit Verenigde Staten beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
29-09-2018
Product:
72W acculader (7.2 - 24V, 1.5A)
Algemeen:
Item was as advertised and has worked well since purchased
Over het product:
Exactly what I needed, fully satisfied
Delwin Vande Krol uit Verenigde Staten beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
27-09-2018
Product:
1700 mAh accu (Zwart)
Algemeen:
excellent
Over het product:
works good
Peggy Harris uit Verenigde Staten beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
25-09-2018
Product:
850 mAh accu
Algemeen:
Great service! Battery ordered received quickly. My second time ordering from Battery/Upgrade.com, and am confident will use again.
Over het product:
Excellent replacement battery for my Extravert cell phone and the price was more than reasonable.
Lawrence Allan uit Verenigde Staten beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
17-09-2018
Product:
520 mAh accu (Zwart)
Pat Frank uit Verenigde Staten beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
11-09-2018
Product:
BTC-SMJ710XL accu (3300 mAh, Zwart)
Algemeen:
quick and easy
Over het product:
great
Richard Doan uit Verenigde Staten beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
09-09-2018
Product:
4000 mAh accu (Zwart)
Algemeen:
Great service.
Over het product:
Works excellent, with a lot more run time than the Dyson original batteries.
Richard Doan uit Verenigde Staten beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
09-09-2018
Product:
4000 mAh accu (Zwart)
Algemeen:
Great service.
Over het product:
Works excellent, with a lot more run time than the Dyson original batteries.
Daryl Walker uit Verenigde Staten beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
07-09-2018
Product:
BTC-RX3000SL accu (1400 mAh)
Algemeen:
The ordering process was completed with no issues.
Over het product:
The product received was the correct product. This was a pleasant experience.
Alma Montemayor uit Verenigde Staten beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
07-09-2018
Product:
4800 mAh accu
Algemeen:
Service was excellent and product was received timely.
Over het product:
The battery is working fine and I'm back to using my macbook air. Had not problems with installation and was able to start using my mac immediately.
Vicky Herron uit Verenigde Staten beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
03-09-2018
Product:
2800 mAh accu (Zwart)
Algemeen:
We are very pleased with your service. All the batteries we have ordered work perfectly. Batteries Upgrade will be our first choice for ordering batteries.
Olaf Skotvold uit Verenigde Staten beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
02-09-2018
Product:
1250 mAh accu
Algemeen:
Correct battery easy to find shipping was on time Installation, installed and works fine.
Over het product:
You do need a piece of double sided tape to secure battery none is provided I did have double sided carpet tape which worked great,
Joyce Ludwig Ludwig uit Verenigde Staten beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
29-08-2018
Product:
1530 mAh accu
Algemeen:
arrived timely
Over het product:
Works as expected
Kenneth Zant uit Verenigde Staten beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
29-08-2018
Product:
1200 mAh accu
Algemeen:
Perfect fit excellent replacement battery
Over het product:
Easy install, all parts required were included
Karel Pasek uit Verenigde Staten beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
21-08-2018
Product:
750 mAh accu
Algemeen:
all is OK
Richard Kourey uit Verenigde Staten beoordeelde ons met:
(5/5)
Review datum
20-08-2018
Product:
BTC-DYC620VX accu (2500 mAh)
Algemeen:
Easy to order and battery product was a great improvement over what I was using
Over het product:
Easy to order and battery product was a great improvement over what I was using

Niet gevonden wat u zocht? Probeer de zoekfunctie

De voordelen van BatteryUpgrade.nl

  • Meer dan 850.000 klanten
  • Gratis verzending
  • Altijd de laagste prijs
  • 14 dagen niet goed, geld terug
  • Gratis verzending
  • 14 dagen niet goed, geld terug
  • Meer dan 850.000 klanten

Vragen? Mail naar: info@BatteryUpgrade.nl

Om onze site goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.